| Phoenix PSC | |
|
+7Herbijs vairogs arisblje Tamtams tigeris Seriijs rieksts 11 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
Seriijs Administrators
Vecums : 29 Postu skaits : 839 Pievienošanās datums : 27.12.11 Dzīvesvieta : Cena - Jelgavas reģions
| Tēma: Re: Phoenix PSC Otrdiena Jūlijs 31, 2012 7:20 pm | |
| | |
|
| |
Seriijs Administrators
Vecums : 29 Postu skaits : 839 Pievienošanās datums : 27.12.11 Dzīvesvieta : Cena - Jelgavas reģions
| Tēma: Re: Phoenix PSC Otrdiena Jūlijs 31, 2012 8:30 pm | |
| Apsveicu jūs ar sezonas atklāšanu, un ar pirmo uzvaru. | |
|
| |
rieksts SFS Organizators
Vecums : 28 Postu skaits : 759 Pievienošanās datums : 26.05.12
| |
| |
Seriijs Administrators
| |
| |
vairogs Administrators
Vecums : 39 Postu skaits : 927 Pievienošanās datums : 13.08.10 Dzīvesvieta : Virtuālā vide !
| Tēma: Re: Phoenix PSC Otrdiena Jūlijs 31, 2012 8:44 pm | |
| - tur es piekrītu !! - pretinieku aizsardzība bij nepārvarama !!
- sezona gara,gan revanšēsimies ! | |
|
| |
Seriijs Administrators
| Tēma: Re: Phoenix PSC Otrdiena Jūlijs 31, 2012 8:47 pm | |
| - vairogs rakstīja:
- - tur es piekrītu !!
- pretinieku aizsardzība bij nepārvarama !!
- sezona gara,gan revanšēsimies ! Noteikti | |
|
| |
arisblje Lietotājs
Postu skaits : 3 Pievienošanās datums : 30.07.12
| Tēma: Re: Phoenix PSC Trešdiena Augusts 01, 2012 8:58 am | |
| Protams ka mēs uzvarēsim!!! | |
|
| |
Tamtams Lietotājs
Postu skaits : 26 Pievienošanās datums : 25.07.12
| |
| |
Herbijs Turnīru Vadītājs
Vecums : 28 Postu skaits : 232 Pievienošanās datums : 25.12.11
| |
| |
rieksts SFS Organizators
| Tēma: Re: Phoenix PSC Trešdiena Augusts 01, 2012 2:45 pm | |
| | |
|
| |
Seriijs Administrators
| |
| |
uvixx Lietotājs
Postu skaits : 35 Pievienošanās datums : 06.07.12
| Tēma: Re: Phoenix PSC Trešdiena Augusts 01, 2012 3:43 pm | |
| | |
|
| |
Seriijs Administrators
| Tēma: Re: Phoenix PSC Trešdiena Augusts 01, 2012 8:02 pm | |
| Yee, es pagaidām labākais vārtsargs līgā Cerams, ka tā būs arī turpmāk | |
|
| |
rieksts SFS Organizators
| Tēma: Re: Phoenix PSC Trešdiena Augusts 01, 2012 9:05 pm | |
| Būs būs! Yooo jauns avs | |
|
| |
rieksts SFS Organizators
| Tēma: Re: Phoenix PSC Trešdiena Augusts 01, 2012 10:44 pm | |
| PHOENIX PSC PAZIŅOJUMS:
Esam parakstījuši 1. sezonas līgumu ar latviešu 1.89m garo un 85kg smago uzbrucēju Kristapu Meteni! Šis uzbrucējs lieliski spēlē ar labo kāju, un ir apveltīts ar ļoti labām fiziskajām īpašībām, un ceru, ka šis ieguvums atbrīvos mūs no problēmām uzbrukumā.
Spēlētājs vēl nav izvēlējies numuru.
P.S. Neņem numuru kurš ir spēlētājam ar bold, vari zagt botu numurus.
((ļoti atvainojos par dp, bet svarīgs ziņojums))
Pēdējo reizi labojis rieksts Trešdiena Augusts 01, 2012 10:52 pm; labots 1 reizi | |
|
| |
iMAGINE Lietotājs
Vecums : 27 Postu skaits : 149 Pievienošanās datums : 15.09.11 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Re: Phoenix PSC Trešdiena Augusts 01, 2012 10:48 pm | |
| Vārds ir nepareizs,bet gan jau izlabosi Ņemu 18 nummuru šis laikam nav nevienam. | |
|
| |
rieksts SFS Organizators
| Tēma: Re: Phoenix PSC Ceturtdiena Augusts 02, 2012 7:27 pm | |
| Labdien, Fox Soccer, Tīna Teilore, Fīniksas PSC ziņas sešos. Kā redziet aiz muguras notiek abu komandu atklātā treniņsesija Floridā, Urugvajā. Abas komandas ir pilnībā gatavas uz spēli, un abas iepriekšējo reizi spēja izcīnīt uzvaru, tādēļ gaidāms aizraujošs matčs. Blakām man Fīniksas jaunieguvums Kristaps Metenis. Ar viņu arī nedaudz apspriedīsimies. T.T: Labdien, šeit Fox Soccer, Tīna Teilore. Esat tikko pievienojies komandai, kā jūs uzņēma?K.M.: Sveiki, jūtos lieliski,komanda mani uzņēma labi un viss pārejais arī ir ideāli. T.T: Debitēsi, pret, iespējams, pašlaik vislabākajā formā esošo Florida C.F. Kādas sajūtas trenējoties?K.M: Jā,pārbaudījums nebūs tas vieglākais,runājot par treniņiem jūtos ļoti labā fiziskajā formā,nekas mani neapstādinās no spēlēšanas. T.T: Labi, veiksmi tev rītdien! Lūk arī Fīniksas kapteinis, Sergejs Maslovskis!T.T. : Labdien! Izskatāties labi šodien, kādas sajūtas pirms rītdienas spēles?S.M. : Labdien! Neliels uztraukums T.T.: Ko domājat par Floridas Aini Broku? S.M: Domāju, labs uzbrucējs, iespējams, viens no galvanajiem aisardzības mērķiem, kuru vienmēr vajag uzmanīt. T.T: Kurš,tavuprāt, rīt segs šo spēlētāju?S.M.: Nevaru pateikt konkrēti. Domāju, to labāk treneris zinās T.T: Labi, paldies! Cerams jūsu aizsargi tiks ar šo uzbrucēju galā! Lūk galvenais treneris! T.T.: Labdien, kāds pirms spēles komentārs?R.L.: Emmm.... Ja man pirms līgas sākuma likās, ka Zvezda ir stiprākā komanda tad es pamatīgi maldos. Visas komandas šeit ir pilnībā vienādas, un to arī treniņsesijās visu laiku saku spēlētājiem. Uzvara pār Zvezda deva mums lielu emocionālo pacilājumu, bet domāju, ka Florida, it sevišķi Broks, ir līdzīgā situācijā. Ļoti svarīgi iegūt uzvaru, kas mūs izvirzīs pirmajā vietā turnīra tabulā. Ceru, ka Nakrasevičs ar Broku tiks galā, savukārt Metenis spēs pakaitināt Floridas aizsargu nervus. T.T: Veiksmi rītdien jūsu komandai! *pagriežas pret kameru* Atceraties, šo spēli raidīs ekskluzīvi tikai Fox SoccerHD kanāls un Urugvajas 10. kanāls pa jūsu TV 3.00pm pēc centrālā Amerikas laika. Spēles translācija iespējama arī internetā iemaksājot 1$ vienreizējo maksājumu, vai abonējot FoxSoccer par 10$ mēnesī. Rīt solās būt aizraujoša spēle, visas biļetes ir jau izpirktas, un no Fīniksas atlidojuši nedaudz mazāk, kā 5000 fani. Maz salīdzinot ar desmitiem tūkstošu Floridas fanu.
Pēdējo reizi labojis rieksts Ceturtdiena Augusts 02, 2012 7:50 pm; labots 1 reizi | |
|
| |
iMAGINE Lietotājs
Vecums : 27 Postu skaits : 149 Pievienošanās datums : 15.09.11 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Re: Phoenix PSC Ceturtdiena Augusts 02, 2012 7:33 pm | |
| Tu tāds sexīgs bildē bet tā viss ok | |
|
| |
Herbijs Turnīru Vadītājs
| Tēma: Re: Phoenix PSC Ceturtdiena Augusts 02, 2012 7:40 pm | |
| T.T. : Labdien! Izskatāties labi šodien, kādas sajūtas pirms rītdienas spēles? S.M: Domāju, labs uzbrucējs, iespējams, viens no galvanajiem aisardzības mērķiem, kuru vienmēr vajag uzmanīt. T.T: Kurš,tavuprāt, rīt segs šo spēlētāju? S.M.: Nevaru pateikt konkrēti. Domāju, to labāk treneris zinās WTF? starpcitu Reinim, bija 2 gadu romāns ar Tinu | |
|
| |
rieksts SFS Organizators
| Tēma: Re: Phoenix PSC Ceturtdiena Augusts 02, 2012 7:49 pm | |
| - Herbijs rakstīja:
- T.T. : Labdien! Izskatāties labi šodien, kādas sajūtas pirms rītdienas spēles?
S.M: Domāju, labs uzbrucējs, iespējams, viens no galvanajiem aisardzības mērķiem, kuru vienmēr vajag uzmanīt.
T.T: Kurš,tavuprāt, rīt segs šo spēlētāju?
S.M.: Nevaru pateikt konkrēti. Domāju, to labāk treneris zinās
WTF? starpcitu Reinim, bija 2 gadu romāns ar Tinu sorry fail xD šššš, viss kas notika pirms līgas lai paliek nosegts. Gadījās piedzerties vienreiz :/ EDIT: Izlabots. | |
|
| |
iMAGINE Lietotājs
| Tēma: Re: Phoenix PSC Ceturtdiena Augusts 02, 2012 7:59 pm | |
| Man liekas kas Tīnai gandrīz mutē noteikti nav mikrafons Reini reini es arī pēc 0.7 nebūtu ar viņu darījis tādas lietas | |
|
| |
Seriijs Administrators
| Tēma: Re: Phoenix PSC Ceturtdiena Augusts 02, 2012 8:01 pm | |
| Zēl, ka ar mani tik īsa intervija, dažreiz, ir interesanti palasīt, interviju ar mani, vai rakstu par mani. | |
|
| |
rieksts SFS Organizators
| Tēma: Re: Phoenix PSC Ceturtdiena Augusts 02, 2012 8:19 pm | |
| | |
|
| |
Seriijs Administrators
| Tēma: Re: Phoenix PSC Ceturtdiena Augusts 02, 2012 8:41 pm | |
| | |
|
| |
Herbijs Turnīru Vadītājs
| Tēma: Re: Phoenix PSC Ceturtdiena Augusts 02, 2012 9:42 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Phoenix PSC | |