| Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? | |
|
|
Kā katrs uzskata - Vai nepieciešams spēles video ?? | 1) ir vajadzīgs spēles video !! | | 18% | [ 3 ] | 2) vēlos tikai sava spēlētāja spēles !! | | 18% | [ 3 ] | 3) skatos visu spēlētāju spēles !! | | 6% | [ 1 ] | 4) man vienalga - būs video vai nē !! | | 12% | [ 2 ] | 5) nē, neskatīšos !! man video nevajag !! | | 6% | [ 1 ] | 6) mani pilnībā apmierina tikai spēles galarezultāts un tās apraksts !! | | 12% | [ 2 ] | 7) video obligāti vajadzīgs turnīru finālos !! | | 28% | [ 5 ] |
| Kopā Balsis : 17 | | |
|
Autors | Ziņojums |
---|
vairogs Administrators
Vecums : 39 Postu skaits : 927 Pievienošanās datums : 13.08.10 Dzīvesvieta : Virtuālā vide !
| Tēma: Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Otrdiena Marts 26, 2013 9:50 am | |
| Izveidoju aptauju ,lai censtos kaut nedaudz atvieglot dzīvi turnīra organizatoram !!
Lai jesand netērētu laiku ar video veidošanu , kurus tā ar neviens īpaši neskatās, tādēļ priekšlikums noskaidrot kuriem nepieciešams kaut vai tikai sava spēlētāja video ,kuri var iztikt tikai ar spēles aprakstu un spēles gala rezultātu !!
Ps. Ir iespējams ieķeksēt vairākas atbildes !! Bet lūdzams neķeksēt visas ,bet tikai tev pašam interesējošās !! Un lūdzams šajā topikā arī uzrakstiet savas domas - pamatojumu ,kādēļ balsojāt tā vai šitā un vai varat iztikt bez video !! | |
|
| |
Spartaks Lietotājs
Vecums : 28 Postu skaits : 521 Pievienošanās datums : 22.05.10 Dzīvesvieta : Ogre
| Tēma: Re: Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Otrdiena Marts 26, 2013 11:13 am | |
| Es tā kā skatos savas spēles. to arī ieķeksēju. Varētu jau arī video tikai fināliem, to arī ieķeksēju. | |
|
| |
jesand Lietotājs
Vecums : 27 Postu skaits : 139 Pievienošanās datums : 02.02.10
| Tēma: Re: Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Otrdiena Marts 26, 2013 11:26 am | |
| Visāda līmeņa turnīros dzīvē ir viens vai vairāki TV korti. Tāpat arī šeit tiktu nofilmēta interesantākā 1/4 fināla spēle un pusfināli un fināls. | |
|
| |
prikulis5 MGFL Organizators
Vecums : 25 Postu skaits : 432 Pievienošanās datums : 17.01.12
| Tēma: Re: Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Otrdiena Marts 26, 2013 1:22 pm | |
| | |
|
| |
KRisTiNs Turnīru Vadītājs
Vecums : 25 Postu skaits : 466 Pievienošanās datums : 29.09.11 Dzīvesvieta : Latvija
| Tēma: Re: Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Otrdiena Marts 26, 2013 1:29 pm | |
| Es domāju ka video vajg tikai finālos, jo tas ir viss interesantākais. Vēl vrb finālos nevajag to tekstu augshā, bet ielikt ar statiem spoilerii. Taadas ir manas domas. | |
|
| |
Spartaks Lietotājs
Vecums : 28 Postu skaits : 521 Pievienošanās datums : 22.05.10 Dzīvesvieta : Ogre
| Tēma: Re: Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Otrdiena Marts 26, 2013 1:30 pm | |
| - KRisTiNs rakstīja:
- Es domāju ka video vajg tikai finālos, jo tas ir viss interesantākais. Vēl vrb finālos nevajag to tekstu augshā, bet ielikt ar statiem spoilerii.
Taadas ir manas domas. Es domāju tekstu vajag visām spēlēm. | |
|
| |
vairogs Administrators
Vecums : 39 Postu skaits : 927 Pievienošanās datums : 13.08.10 Dzīvesvieta : Virtuālā vide !
| Tēma: Re: Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Otrdiena Marts 26, 2013 1:43 pm | |
| - Spartaks rakstīja:
- KRisTiNs rakstīja:
- Es domāju ka video vajg tikai finālos, jo tas ir viss interesantākais. Vēl vrb finālos nevajag to tekstu augshā, bet ielikt ar statiem spoilerii.
Taadas ir manas domas. Es domāju tekstu vajag visām spēlēm. Piekrītu , tekstu vajag visām,lai var nedaudz pasekot līdzi kā notikumi attīstījušies !! | |
|
| |
matiss.kokins Lietotājs
Vecums : 25 Postu skaits : 110 Pievienošanās datums : 09.08.12 Dzīvesvieta : Cēsis
| Tēma: Re: Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Otrdiena Marts 26, 2013 9:48 pm | |
| Es uzskatu, ka video vajag, lai tiešām, kā to dara vairogs varētu pavērot, kā spēlē pretinieki un kādas kļūdas pieļauj mans spēlētājs un es vēroju arī citu spēlētāju spēles, jo es gribu pavērot, kā veicas citiem, jo tikai teksts mani neapmierina. | |
|
| |
vairogs Administrators
| |
| |
matiss.kokins Lietotājs
Vecums : 25 Postu skaits : 110 Pievienošanās datums : 09.08.12 Dzīvesvieta : Cēsis
| Tēma: Re: Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Trešdiena Marts 27, 2013 1:18 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? | |
| |
|
| |
| Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? | |
|