Sveiks! Lūdzu autorizējies!
Sveiks! Lūdzu autorizējies!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SatursSaturs  ModifikācijasModifikācijas  Latest imagesLatest images  MeklētMeklēt  ReģistrētiesReģistrēties  IeietIeiet  
Pieteikties SFS Līgai ŠEIT !
Informācija jauniņajiem ŠEIT !

Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ??

Go down 
+2
Spartaks
vairogs
6 posters

Kā katrs uzskata - Vai nepieciešams spēles video ??
1) ir vajadzīgs spēles video !!
Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Vote_lcap18%Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Vote_rcap
 18% [ 3 ]
2) vēlos tikai sava spēlētāja spēles !!
Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Vote_lcap18%Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Vote_rcap
 18% [ 3 ]
3) skatos visu spēlētāju spēles !!
Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Vote_lcap6%Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Vote_rcap
 6% [ 1 ]
4) man vienalga - būs video vai nē !!
Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Vote_lcap12%Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Vote_rcap
 12% [ 2 ]
5) nē, neskatīšos !! man video nevajag !!
Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Vote_lcap6%Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Vote_rcap
 6% [ 1 ]
6) mani pilnībā apmierina tikai spēles galarezultāts un tās apraksts !!
Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Vote_lcap12%Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Vote_rcap
 12% [ 2 ]
7) video obligāti vajadzīgs turnīru finālos !!
Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Vote_lcap28%Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Vote_rcap
 28% [ 5 ]
Kopā Balsis : 17

AutorsZiņojums
vairogs
Administrators
Administrators
vairogs

Vecums : 39
Postu skaits : 927
Pievienošanās datums : 13.08.10
Dzīvesvieta : Virtuālā vide !

Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Empty
PostTēma: Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ??   Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? EmptyOtrdiena Marts 26, 2013 9:50 am

Izveidoju aptauju ,lai censtos kaut nedaudz atvieglot dzīvi turnīra organizatoram !!

Lai jesand netērētu laiku ar video veidošanu , kurus tā ar neviens īpaši neskatās, tādēļ priekšlikums noskaidrot kuriem nepieciešams kaut vai tikai sava spēlētāja video ,kuri var iztikt tikai ar spēles aprakstu un spēles gala rezultātu !!

Ps.
Ir iespējams ieķeksēt vairākas atbildes !!
Bet lūdzams neķeksēt visas ,bet tikai tev pašam interesējošās !!
Un lūdzams šajā topikā arī uzrakstiet savas domas - pamatojumu ,kādēļ balsojāt tā vai šitā un vai varat iztikt bez video !!
Atpakaļ uz augšu Go down
http://simmaster.latvianforum.net/
Spartaks
Lietotājs
Lietotājs
Spartaks

Vecums : 28
Postu skaits : 521
Pievienošanās datums : 22.05.10
Dzīvesvieta : Ogre

PostTēma: Re: Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ??   Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? EmptyOtrdiena Marts 26, 2013 11:13 am

Es tā kā skatos savas spēles. to arī ieķeksēju.
Varētu jau arī video tikai fināliem, to arī ieķeksēju.
Atpakaļ uz augšu Go down
jesand
Lietotājs
Lietotājs
jesand

Vecums : 27
Postu skaits : 139
Pievienošanās datums : 02.02.10

PostTēma: Re: Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ??   Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? EmptyOtrdiena Marts 26, 2013 11:26 am

Visāda līmeņa turnīros dzīvē ir viens vai vairāki TV korti. Tāpat arī šeit tiktu nofilmēta interesantākā 1/4 fināla spēle un pusfināli un fināls.
Atpakaļ uz augšu Go down
https://multigaming.latvianforum.net
prikulis5
MGFL Organizators
MGFL Organizators
prikulis5

Vecums : 25
Postu skaits : 432
Pievienošanās datums : 17.01.12

PostTēma: Re: Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ??   Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? EmptyOtrdiena Marts 26, 2013 1:22 pm

Man pašam video nevajag.
Atpakaļ uz augšu Go down
KRisTiNs
Turnīru Vadītājs
Turnīru Vadītājs
KRisTiNs

Postu skaits : 466
Pievienošanās datums : 29.09.11
Dzīvesvieta : Latvija

PostTēma: Re: Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ??   Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? EmptyOtrdiena Marts 26, 2013 1:29 pm

Es domāju ka video vajg tikai finālos, jo tas ir viss interesantākais. Vēl vrb finālos nevajag to tekstu augshā, bet ielikt ar statiem spoilerii.
Taadas ir manas domas.
Atpakaļ uz augšu Go down
Spartaks
Lietotājs
Lietotājs
Spartaks

Vecums : 28
Postu skaits : 521
Pievienošanās datums : 22.05.10
Dzīvesvieta : Ogre

PostTēma: Re: Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ??   Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? EmptyOtrdiena Marts 26, 2013 1:30 pm

KRisTiNs rakstīja:
Es domāju ka video vajg tikai finālos, jo tas ir viss interesantākais. Vēl vrb finālos nevajag to tekstu augshā, bet ielikt ar statiem spoilerii.
Taadas ir manas domas.

Es domāju tekstu vajag visām spēlēm.
Atpakaļ uz augšu Go down
vairogs
Administrators
Administrators
vairogs

PostTēma: Re: Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ??   Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? EmptyOtrdiena Marts 26, 2013 1:43 pm

Spartaks rakstīja:
KRisTiNs rakstīja:
Taadas ir manas domas.

Es domāju tekstu vajag visām spēlēm.

Piekrītu , tekstu vajag visām,lai var nedaudz pasekot līdzi kā notikumi attīstījušies !!
Atpakaļ uz augšu Go down
matiss.kokins
Lietotājs
Lietotājs
matiss.kokins

Postu skaits : 110
Pievienošanās datums : 09.08.12
Dzīvesvieta : Cēsis

PostTēma: Re: Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ??   Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? EmptyOtrdiena Marts 26, 2013 9:48 pm

Es uzskatu, ka video vajag, lai tiešām, kā to dara vairogs varētu pavērot, kā spēlē pretinieki un kādas kļūdas pieļauj mans spēlētājs un es vēroju arī citu spēlētāju spēles, jo es gribu pavērot, kā veicas citiem, jo tikai teksts mani neapmierina. Smaida
Atpakaļ uz augšu Go down
vairogs
Administrators
Administrators
vairogs

PostTēma: Re: Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ??   Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? EmptyOtrdiena Marts 26, 2013 10:06 pm

matiss.kokins rakstīja:
Es uzskatu, ka video vajag, lai tiešām, kā to dara vairogs varētu pavērot, kā spēlē pretinieki un kādas kļūdas pieļauj mans spēlētājs un es vēroju arī citu spēlētāju spēles, jo es gribu pavērot, kā veicas citiem, jo tikai teksts mani neapmierina. Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? 704508

Ak , gribi paspiegot konkurentus !! Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? 222716
Atpakaļ uz augšu Go down
matiss.kokins
Lietotājs
Lietotājs
matiss.kokins

Postu skaits : 110
Pievienošanās datums : 09.08.12
Dzīvesvieta : Cēsis

PostTēma: Re: Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ??   Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? EmptyTrešdiena Marts 27, 2013 1:18 pm

vairogs rakstīja:
matiss.kokins rakstīja:
Es uzskatu, ka video vajag, lai tiešām, kā to dara vairogs varētu pavērot, kā spēlē pretinieki un kādas kļūdas pieļauj mans spēlētājs un es vēroju arī citu spēlētāju spēles, jo es gribu pavērot, kā veicas citiem, jo tikai teksts mani neapmierina. Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? 704508

Ak , gribi paspiegot konkurentus !! Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? 222716
Aga Smieties
Atpakaļ uz augšu Go down
Sponsored content

PostTēma: Re: Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ??   Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ?? Empty

Atpakaļ uz augšu Go down

Aptauja - Vai vajadzīgs spēles video ??
Atpakaļ uz augšu 
Lapa 1 no 1
 Similar topics
-
» Euro 2012 (Aptauja)
» Jevpalovs nākamsezon spēlēs QMJHL
» Treneris par Girgensonu: "Viņš ir tas, ar kuru var uzvarēt spēles"