Sveiks! Lūdzu autorizējies!
Sveiks! Lūdzu autorizējies!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SatursSaturs  ModifikācijasModifikācijas  Latest imagesLatest images  MeklētMeklēt  ReģistrētiesReģistrēties  IeietIeiet  
Pieteikties SFS Līgai ŠEIT !
Informācija jauniņajiem ŠEIT !

Greetings from Robiits

Go down 
4 posters
AutorsZiņojums
Robiits
Lietotājs
Lietotājs
Robiits

Vecums : 28
Postu skaits : 13
Pievienošanās datums : 14.02.10

Greetings from Robiits Empty
PostTēma: Greetings from Robiits   Greetings from Robiits EmptySvētdena Aprīlis 01, 2012 10:08 pm

Sveiki visiem, kas šeit vēl uzturās!
Laikam būšu pirmais, kas raksta sasveicināšanos, tad sākam.
Sauc mani par Robertu Kļaviņu un man ir 15 gadi. Dzīvoju es laukos, netālu no Bauskas, mācos Vecumnieku vidusskolas 9.klasē. Skolā neesmu nekāds zubris un arī muļķis, vidējais vērtējums ir pie 7.5 parasti. Vismīļākie mācību priekšmeti mani ir Sports, Vizuālā māksla un Klases stunda Smieties. Šogad jau esmu piedalījies arī dažādās olimpiādēs, rezultāti nesilkti - Ķīmijas olimpiādē rajonā - 2.vieta, Bioloģijas starpnovadu olimpiādē - 3.vieta.
Piedalos arī dažādās sporta sacensībās, gan skolā un ārpus tās. Visintensīvāk nodarbojos ar futbolu un florbolu. Futbolā pašlaik spēleju novada atklātajā čempionātā telpu futbolā un pašlaik braukāju uz dažādām sacensībā florbolā. Florbolā esmu vārtsargs un pieredze man jau ir 2 gadi apmēram, bet diez gan daudz jau esmu iemācījies. Ziemā spēleju arī hokeju, jo tas arī man ļoti patīk.
Pie Pc, pašalik nenodarbojos ar neko īpašu, kādreiz taisīju mājaslapas uz ucoz un biju moderators @ UW, ja zināt, kas tas ir. Šad tad ņemos ar FotoŠopu.
Šajā forumā jau esmu kādu laiciņu, piereģistrējos tieši lai ieģūtu sastāvus priekš NHL, bet atklāju, ka ne tikai to vien var izdarīt.
Bildēē -
Greetings from Robiits Td6zhlb41e3xwz3436rn
Atpakaļ uz augšu Go down
iMAGINE
Lietotājs
Lietotājs
iMAGINE

Vecums : 27
Postu skaits : 149
Pievienošanās datums : 15.09.11
Dzīvesvieta : Rīga

PostTēma: Re: Greetings from Robiits   Greetings from Robiits EmptySvētdena Aprīlis 01, 2012 11:24 pm

Tu mācies uz 7.5 un nesauc sevi par zubri Smieties
anyway Sveiks ;)
Atpakaļ uz augšu Go down
lacky
Lietotājs
Lietotājs
lacky

Vecums : 31
Postu skaits : 752
Pievienošanās datums : 20.03.10
Dzīvesvieta : Rūjiena

PostTēma: Re: Greetings from Robiits   Greetings from Robiits EmptySvētdena Aprīlis 01, 2012 11:29 pm

excen23 rakstīja:
anyway Sveiks ;)

tad jau noteikti pārējie mācās virs 8,5 Smieties

Hey...
Atpakaļ uz augšu Go down
Robiits
Lietotājs
Lietotājs
Robiits

Vecums : 28
Postu skaits : 13
Pievienošanās datums : 14.02.10

PostTēma: Re: Greetings from Robiits   Greetings from Robiits EmptyPirmdiena Aprīlis 02, 2012 5:53 am

lacky rakstīja:
excen23 rakstīja:
anyway Sveiks ;)

tad jau noteikti pārējie mācās virs 8,5 Smieties

Hey...

Nop, tā skaitos 2.gudrākais klasē. Nekad neesmu zubrijies, bet vienmēr visu zinu, ja zubrītos, tad noteikti mācītos uz 8.5 Smieties
Atpakaļ uz augšu Go down
Seriijs
Administrators
Administrators
Seriijs

Vecums : 29
Postu skaits : 839
Pievienošanās datums : 27.12.11
Dzīvesvieta : Cena - Jelgavas reģions

PostTēma: Re: Greetings from Robiits   Greetings from Robiits EmptyPirmdiena Aprīlis 02, 2012 6:46 pm

Sveiks..
Atpakaļ uz augšu Go down
http://www.multigaming.latvianforum.net
Sponsored content

PostTēma: Re: Greetings from Robiits   Greetings from Robiits Empty

Atpakaļ uz augšu Go down

Greetings from Robiits
Atpakaļ uz augšu 
Lapa 1 no 1