Robiits Lietotājs
Vecums : 28 Postu skaits : 13 Pievienošanās datums : 14.02.10
| Tēma: Greetings from Robiits Svētdena Aprīlis 01, 2012 10:08 pm | |
| Sveiki visiem, kas šeit vēl uzturās! Laikam būšu pirmais, kas raksta sasveicināšanos, tad sākam. Sauc mani par Robertu Kļaviņu un man ir 15 gadi. Dzīvoju es laukos, netālu no Bauskas, mācos Vecumnieku vidusskolas 9.klasē. Skolā neesmu nekāds zubris un arī muļķis, vidējais vērtējums ir pie 7.5 parasti. Vismīļākie mācību priekšmeti mani ir Sports, Vizuālā māksla un Klases stunda . Šogad jau esmu piedalījies arī dažādās olimpiādēs, rezultāti nesilkti - Ķīmijas olimpiādē rajonā - 2.vieta, Bioloģijas starpnovadu olimpiādē - 3.vieta. Piedalos arī dažādās sporta sacensībās, gan skolā un ārpus tās. Visintensīvāk nodarbojos ar futbolu un florbolu. Futbolā pašlaik spēleju novada atklātajā čempionātā telpu futbolā un pašlaik braukāju uz dažādām sacensībā florbolā. Florbolā esmu vārtsargs un pieredze man jau ir 2 gadi apmēram, bet diez gan daudz jau esmu iemācījies. Ziemā spēleju arī hokeju, jo tas arī man ļoti patīk. Pie Pc, pašalik nenodarbojos ar neko īpašu, kādreiz taisīju mājaslapas uz ucoz un biju moderators @ UW, ja zināt, kas tas ir. Šad tad ņemos ar FotoŠopu. Šajā forumā jau esmu kādu laiciņu, piereģistrējos tieši lai ieģūtu sastāvus priekš NHL, bet atklāju, ka ne tikai to vien var izdarīt. Bildēē - | |
|
iMAGINE Lietotājs
Vecums : 27 Postu skaits : 149 Pievienošanās datums : 15.09.11 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Re: Greetings from Robiits Svētdena Aprīlis 01, 2012 11:24 pm | |
| Tu mācies uz 7.5 un nesauc sevi par zubri anyway Sveiks ;) | |
|
lacky Lietotājs
Vecums : 31 Postu skaits : 752 Pievienošanās datums : 20.03.10 Dzīvesvieta : Rūjiena
| Tēma: Re: Greetings from Robiits Svētdena Aprīlis 01, 2012 11:29 pm | |
| - excen23 rakstīja:
- Tu mācies uz 7.5 un nesauc sevi par zubri
anyway Sveiks ;) tad jau noteikti pārējie mācās virs 8,5 Hey... | |
|
Robiits Lietotājs
Vecums : 28 Postu skaits : 13 Pievienošanās datums : 14.02.10
| Tēma: Re: Greetings from Robiits Pirmdiena Aprīlis 02, 2012 5:53 am | |
| | |
|
Seriijs Administrators
Vecums : 29 Postu skaits : 839 Pievienošanās datums : 27.12.11 Dzīvesvieta : Cena - Jelgavas reģions
| Tēma: Re: Greetings from Robiits Pirmdiena Aprīlis 02, 2012 6:46 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: Greetings from Robiits | |
| |
|