Vecums : 28 Postu skaits : 759 Pievienošanās datums : 26.05.12
Tēma: Re: [SFS 8.kārta] Iespaidīga spēle Valmierā: Valmiera BZ - Phoenix PSC Piektdiena Augusts 31, 2012 1:36 pm
Antonuči par spēli:
Lieliski iesākām 1. puslaiku, bet aizsargi kaut kā atslāba un Zvezda ātri atspēlējās. Noteikti aizsargiem tiks jautāti jautājumi rītdienas treniņā, kuru būs jāapmeklē visiem, kaut arī rīt bija ieplānota brīvdiena.
GeneralNippleToast Lietotājs
Postu skaits : 37 Pievienošanās datums : 24.08.12
Tēma: Re: [SFS 8.kārta] Iespaidīga spēle Valmierā: Valmiera BZ - Phoenix PSC Piektdiena Augusts 31, 2012 2:11 pm
Legzdiņš par spēli: Spēle bija saspringta un vienlīdzīga, abām pusēm bija daudz iespēju, kuras tika izmantotas un arī neizmantotas, kā piemēram man, kad Metenis man iedeva lielisku piespēli un es neiesitu vārtos. Tas ir arī viss.
iMAGINE Lietotājs
Vecums : 27 Postu skaits : 149 Pievienošanās datums : 15.09.11 Dzīvesvieta : Rīga
Tēma: Re: [SFS 8.kārta] Iespaidīga spēle Valmierā: Valmiera BZ - Phoenix PSC Piektdiena Augusts 31, 2012 2:16 pm
PIZD*** spēle no manis 1 gols 1 asists,fantastiski,noteikti labākā spēle sezonā,bet žēl par neizšķirtu...
vairogs Administrators
Vecums : 39 Postu skaits : 927 Pievienošanās datums : 13.08.10 Dzīvesvieta : Virtuālā vide !
Tēma: Re: [SFS 8.kārta] Iespaidīga spēle Valmierā: Valmiera BZ - Phoenix PSC Piektdiena Augusts 31, 2012 2:22 pm
pēc 0-2 padomāju,ka tūlīt būs sliktākā spēle sezonā ,bet beigās kārtējais neizšķirts - izcīnīts svarīgs punkts !!
matiss.kokins Lietotājs
Vecums : 25 Postu skaits : 110 Pievienošanās datums : 09.08.12 Dzīvesvieta : Cēsis
Tēma: Re: [SFS 8.kārta] Iespaidīga spēle Valmierā: Valmiera BZ - Phoenix PSC Piektdiena Augusts 31, 2012 6:51 pm
M.Kokins par spēli: Nospēlēju diezgan slikti,jo es cerēju uz labāku spēli. Es ceru, ka nākamās spēles izdosies labākas!