| [Pirmssezonas draudzības spēle] Riga Wolves - Phoenix PSC | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
rieksts SFS Organizators
Vecums : 28 Postu skaits : 759 Pievienošanās datums : 26.05.12
| Tēma: [Pirmssezonas draudzības spēle] Riga Wolves - Phoenix PSC Sestdiena Jūlijs 28, 2012 3:37 pm | |
| P.S. ĻOTI ATVAINOJOS, KA NAV HIGHLIGHTS. 17:20 AUTOBUSS UN NEBIJA LAIKA AUGŠUPIELĀDĒT.RIGA WOLVES - PHOENIX PSCWolves Stadium, Rīga, Latvija.Komandu sākuma sastāvi.
- Spoiler:
Rezultāts pēc 1. puslaika.
- Spoiler:
Rezultāts pēc 2. puslaika.
- Spoiler:
Vārtu guvēji, piespēlētāji.
- Spoiler:
Spēlētāju vērtējums.
- Spoiler:
Bumbas kontrole.
- Spoiler:
(nākamreiz būs highlights, turpinat sarunāt draudzības spēles! ) | |
|
| |
rieksts SFS Organizators
| Tēma: Re: [Pirmssezonas draudzības spēle] Riga Wolves - Phoenix PSC Sestdiena Jūlijs 28, 2012 3:45 pm | |
| R.Lillais:
Labi aizvadījām matču, laikam vārtu guvums pacēla spēlētāju emocijas jau uz ģērbtuvēm un braukšanu mājās, tādēļ nespējām noturēt tikko iegūto pārsvaru. Smagi jūtams izteikta un laba uzbrucēja trūkums, tādēļ, ja kāda komanda grib mainīt aizsargu pret uzbrucēju ar lielāko prieku apspriedīsim detaļas.
Īpaša zīmīte Ainim: Es tev uz PM aizsūtiju klubu rosterus, ceru, ka šodien kko izsimosi. | |
|
| |
tigeris Lietotājs
Postu skaits : 6 Pievienošanās datums : 27.07.12
| Tēma: Re: [Pirmssezonas draudzības spēle] Riga Wolves - Phoenix PSC Sestdiena Jūlijs 28, 2012 3:46 pm | |
| O jeah go Phoneix go phoneix man 1 rez piespēle | |
|
| |
rieksts SFS Organizators
| Tēma: Re: [Pirmssezonas draudzības spēle] Riga Wolves - Phoenix PSC Sestdiena Jūlijs 28, 2012 3:48 pm | |
| - tigeris rakstīja:
- O jeah go Phoneix go phoneix man 1 rez piespēle
Labais! Es brīnos kpc tevi draftā tikai 16. paņēma | |
|
| |
Tamtams Lietotājs
Postu skaits : 26 Pievienošanās datums : 25.07.12
| Tēma: Re: [Pirmssezonas draudzības spēle] Riga Wolves - Phoenix PSC Svētdena Jūlijs 29, 2012 7:54 pm | |
| slikts match priekš manis ! | |
|
| |
Seriijs Administrators
Vecums : 29 Postu skaits : 839 Pievienošanās datums : 27.12.11 Dzīvesvieta : Cena - Jelgavas reģions
| Tēma: Re: [Pirmssezonas draudzības spēle] Riga Wolves - Phoenix PSC Svētdena Jūlijs 29, 2012 7:56 pm | |
| - Tamtams rakstīja:
- slikts match priekš manis !
Priek6 manis ptp | |
|
| |
Incixs Lietotājs
Vecums : 40 Postu skaits : 329 Pievienošanās datums : 26.01.12 Dzīvesvieta : kaut kur Latgalē
| Tēma: Re: [Pirmssezonas draudzības spēle] Riga Wolves - Phoenix PSC Svētdena Jūlijs 29, 2012 8:01 pm | |
| Tīri labi ir ,1-1 apmierina draudzības speēlē.... | |
|
| |
rieksts SFS Organizators
| |
| |
prikulis5 MGFL Organizators
Vecums : 25 Postu skaits : 432 Pievienošanās datums : 17.01.12
| Tēma: Re: [Pirmssezonas draudzības spēle] Riga Wolves - Phoenix PSC Pirmdiena Jūlijs 30, 2012 9:55 am | |
| Man jau pirmajā spēlē rezultatīva piespēle | |
|
| |
Spartaks Lietotājs
Vecums : 28 Postu skaits : 521 Pievienošanās datums : 22.05.10 Dzīvesvieta : Ogre
| Tēma: Re: [Pirmssezonas draudzības spēle] Riga Wolves - Phoenix PSC Pirmdiena Jūlijs 30, 2012 11:44 am | |
| Priekš manīm diez gan labi, nākamā spēle man būs vēl labāka. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: [Pirmssezonas draudzības spēle] Riga Wolves - Phoenix PSC | |
| |
|
| |
| [Pirmssezonas draudzības spēle] Riga Wolves - Phoenix PSC | |
|