| Rīgas Wolfs | |
|
+5Spartaks nilsons8 rieksts prikulis5 Incixs 9 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
Incixs Lietotājs
Vecums : 40 Postu skaits : 329 Pievienošanās datums : 26.01.12 Dzīvesvieta : kaut kur Latgalē
| Tēma: Rīgas Wolfs Piektdiena Jūlijs 27, 2012 3:57 pm | |
| Rīgas WolfsLatvīja-Rīga KLUBA VADĪBA: Treneris :Intars Barsovs ASITENTS:L.Prikulis Rigas Wolf Komandu sastāvs:
GKI-.Sproģis/ GK -Dacourt #11 ST-L.PRIKULIS #10 RB-I.Barsovs #28 RM-Nils Melķerts #17 CB-J.LILLAIS] #27 RB-H.Mohamed #33 CB-J.Lillais #27 CB-O'Connor #31 CB-Palladino #13 LB-Valeny #15 RM-N.Melķerts #17 RM-Xisco #22 RM-O.Ķelpe#14 CM-Obraniak #4 CM-Nakamura #34 LM-Ibagaza #9 ST-Babayaro #25 ST- Arūtr Turiks#16 ST-Abardonado #26 Galvenie Sponsori: - Spoiler:
TV Sponori: - Spoiler:
Ekipējuma sponori: - Spoiler:
Formas: - Spoiler:
Mājas Viesu
GK formas - Spoiler:
mājas: izbraukuma:
Pēdējo reizi labojis Incixs Svētdena Oktobris 07, 2012 12:42 pm; labots 25 reizes | |
|
| |
prikulis5 MGFL Organizators
Vecums : 25 Postu skaits : 432 Pievienošanās datums : 17.01.12
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Piektdiena Jūlijs 27, 2012 11:10 pm | |
| Nu ko spēlēšu šeit un ceru ka būšu līderis | |
|
| |
Incixs Lietotājs
Vecums : 40 Postu skaits : 329 Pievienošanās datums : 26.01.12 Dzīvesvieta : kaut kur Latgalē
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Sestdiena Jūlijs 28, 2012 12:21 am | |
| - prikulis5 rakstīja:
- Nu ko spēlēšu šeit un ceru ka būšu līderis
Esi sveicināts Wolf teamā sīkak info varam kaukt pa skype... | |
|
| |
rieksts SFS Organizators
Vecums : 28 Postu skaits : 759 Pievienošanās datums : 26.05.12
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Sestdiena Jūlijs 28, 2012 12:49 am | |
| Es ceru, ka esi apmierināts ar manām izvēlēm | |
|
| |
Incixs Lietotājs
| |
| |
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Sestdiena Jūlijs 28, 2012 8:00 am | |
| Ja var tad es gribētu lai man būtu 10 numurs uz formas ja protams vispār vajag. | |
|
| |
nilsons8 Lietotājs
Postu skaits : 38 Pievienošanās datums : 19.06.10
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Svētdena Jūlijs 29, 2012 10:00 pm | |
| Sveiki,es aizstasu G.GSmiltnieku un vai ir iespeja tikt pie Nr. 17? | |
|
| |
Incixs Lietotājs
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Svētdena Jūlijs 29, 2012 10:04 pm | |
| | |
|
| |
Spartaks Lietotājs
Vecums : 28 Postu skaits : 521 Pievienošanās datums : 22.05.10 Dzīvesvieta : Ogre
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Pirmdiena Jūlijs 30, 2012 11:41 am | |
| Vārtos būšu kā mūris un nelaidīšu nevienu bumbu cauri | |
|
| |
Incixs Lietotājs
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Pirmdiena Jūlijs 30, 2012 9:16 pm | |
| Satāvs uz nākomo spēli: | |
|
| |
Spartaks Lietotājs
Vecums : 28 Postu skaits : 521 Pievienošanās datums : 22.05.10 Dzīvesvieta : Ogre
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Otrdiena Jūlijs 31, 2012 12:06 pm | |
| Esmu apmierināts par savu spēli | |
|
| |
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Otrdiena Jūlijs 31, 2012 1:57 pm | |
| Es ar reitings vismaz labāks kā 1 spēlē, tagad cik saprotu tad vairs pārbaudes spēļu nebūs, jau sezona sāksies, ja? | |
|
| |
Incixs Lietotājs
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Otrdiena Jūlijs 31, 2012 2:03 pm | |
| - prikulis5 rakstīja:
- Es ar reitings vismaz labāks kā 1 spēlē, tagad cik saprotu tad vairs pārbaudes spēļu nebūs, jau sezona sāksies, ja?
Jap šodien sākas jau | |
|
| |
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Otrdiena Jūlijs 31, 2012 3:20 pm | |
| - Incixs rakstīja:
- prikulis5 rakstīja:
- Es ar reitings vismaz labāks kā 1 spēlē, tagad cik saprotu tad vairs pārbaudes spēļu nebūs, jau sezona sāksies, ja?
Jap šodien sākas jau Ok, pret ko mums pirmā spēle? | |
|
| |
rieksts SFS Organizators
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Otrdiena Jūlijs 31, 2012 10:28 pm | |
| - prikulis5 rakstīja:
- Incixs rakstīja:
- prikulis5 rakstīja:
Jap šodien sākas jau Ok, pret ko mums pirmā spēle? Rīt/Parīt pret Florida C.F.! Kalendārs pieejams attiecīgajā topikā. Vēlu veiksmi! | |
|
| |
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Otrdiena Jūlijs 31, 2012 10:34 pm | |
| - rieksts rakstīja:
- prikulis5 rakstīja:
- Incixs rakstīja:
- prikulis5 rakstīja:
Jap šodien sākas jau Ok, pret ko mums pirmā spēle? Rīt/Parīt pret Florida C.F.! Kalendārs pieejams attiecīgajā topikā. Vēlu veiksmi!
Jā tikko pats atradu, bet tāpat paldies:D | |
|
| |
Incixs Lietotājs
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Otrdiena Jūlijs 31, 2012 11:20 pm | |
| Ziņojums no Rīgas Wolfs vadības! Rīt sākās mūsu sezona pret spēcīgo Florida Club de Fútbol komondu! Šovakar bija pārrunas Wolfu treniņbāzē!Tika uzstādīts mērķis ka jābūt vismaz trijniekā,un tad tēmēt uz kausa un play-off uzvarām. Lielākais gandarījums ir mūsu vārtusargs kuram klubā paredz spožu nākotni. Drafēts ar pirmo nr, Ivo Ernstsons, lieliski iejutās komandā un izcili aizvadīja draudzības spēles. Šodien tika dibināta Wolf akadēmija un jauniešu treniņbāze, kur taps nākamie Wolfs talanti. Rīt gaidāms saspringts mačs,šodien notika neoficāls treniņs, kurā strādājām pie aizsardzības, bet rīt pēcpusdienā visi uz Wolfs Stadionu Rīgā! Mēs to varam! Sarauj Wolfs! Wolfu satāvs šodienas maču,ir izmaiņas: Capteinis:L.Prikulis Asitents:I.Barsovs
Pēdējo reizi labojis Incixs Trešdiena Augusts 01, 2012 2:32 pm; labots 6 reizes | |
|
| |
Spartaks Lietotājs
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Trešdiena Augusts 01, 2012 11:56 am | |
| Noskaņojos šīs sezonas pirmajai spēlei. Ejot uz stadionu, klausos rokija dziesmas. | |
|
| |
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Trešdiena Augusts 01, 2012 12:31 pm | |
| - Incixs rakstīja:
- Ziņojums no Rīgas Wolfs vadības!
Rīt sākās mūsu sezona pret spēcīgo Florida Club de Fútbol komondu! Šovakar bija pārrunas Wolfu treniņbāzē!Tika uzstādīts mērķis ka jābūt vismaz trijniekā,un tad tēmēt uz kausa un play-off uzvarām.
Lielākais gandarījums ir mūsu vārtusargs kuram klubā paredz spožu nākotni. Drafēts ar pirmo nr, Ivo Ernstsons, lieliski iejutās komandā un izcili aizvadīja draudzības spēles.
Šodien tika dibināta Wolf akadēmija un jauniešu treniņbāze, kur taps nākamie Wolfs talanti.
Rīt gaidāms saspringts mačs,šodien notika neoficāls treniņs, kurā strādājām pie aizsardzības, bet rīt pēcpusdienā visi uz Wolfs Stadionu Rīgā! Mēs to varam!
Sarauj Wolfs!
Wolfu satāvs šodienas maču,ir izmaiņas:
Paga, LB vaitad nav aizsargs? Es esmu uzbrucējs | |
|
| |
rieksts SFS Organizators
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Trešdiena Augusts 01, 2012 1:32 pm | |
| - prikulis5 rakstīja:
- Incixs rakstīja:
- Ziņojums no Rīgas Wolfs vadības!
Rīt sākās mūsu sezona pret spēcīgo Florida Club de Fútbol komondu! Šovakar bija pārrunas Wolfu treniņbāzē!Tika uzstādīts mērķis ka jābūt vismaz trijniekā,un tad tēmēt uz kausa un play-off uzvarām.
Lielākais gandarījums ir mūsu vārtusargs kuram klubā paredz spožu nākotni. Drafēts ar pirmo nr, Ivo Ernstsons, lieliski iejutās komandā un izcili aizvadīja draudzības spēles.
Šodien tika dibināta Wolf akadēmija un jauniešu treniņbāze, kur taps nākamie Wolfs talanti.
Rīt gaidāms saspringts mačs,šodien notika neoficāls treniņs, kurā strādājām pie aizsardzības, bet rīt pēcpusdienā visi uz Wolfs Stadionu Rīgā! Mēs to varam!
Sarauj Wolfs!
Wolfu satāvs šodienas maču,ir izmaiņas:
Paga, LB vaitad nav aizsargs? Es esmu uzbrucējs Jā, LB ir kreisais aizsargs. Trenerim tāda izvēle, ko lai dara. Ā un Intar, tev nav obligāti savi sastāvi jāatrāda, Ainis uztaisīs kounter-taktiku un norausies pamatīgi | |
|
| |
Incixs Lietotājs
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Trešdiena Augusts 01, 2012 2:11 pm | |
| Atvainojos,GM sajauca,visi nervi čupa pirms šā spēles. | |
|
| |
Spartaks Lietotājs
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Trešdiena Augusts 01, 2012 8:11 pm | |
| Šīs dienas mačā varēju nostāvēt labāk, bet paužu neapmierinatību par aizsargu spēli.
| |
|
| |
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Trešdiena Augusts 01, 2012 9:50 pm | |
| Izdevās gūt 1 vārtus bet uzvarai diemžēl nepietika cerams nākamās spēlēs komandai ies labāk.
EDIT: Tikko arī ieraudziju ka esmu ielikt kā kapteinis, paldies trenneriem, ceru ka spēšu parādīt kapteiņa cienīgu sniegumu.
Pēdējo reizi labojis prikulis5 Trešdiena Augusts 01, 2012 9:51 pm; labots 2 reizes | |
|
| |
Incixs Lietotājs
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Trešdiena Augusts 01, 2012 10:19 pm | |
| Pēcspēles komentāri no galvenā trenera Intara Barsova! Spēle bija ļoti aizraujoša ,skatāma daudz vārtu gūšanas momenti,vairāki momenti Wolfiem.Neizmantojām pretinieka kļūdas,bīja izcili momenti,bet neizmantojām to.Vārtu zaudējūma pēc video skatīšanas analīzešnas,nonācām pie tā ka aizsardzība ir neaudz jāuzlabo,sezona vēl tik,sākās vis priekšā. Prieks par Vātusargs viņs daudz glāba. Uzbrucēji labi pastrādāja,prieks par L.Prikulis kurš spēja gūt pirmos vārtus.Un pirms spēles tika iecelts par Capteini. | |
|
| |
nilsons8 Lietotājs
Postu skaits : 38 Pievienošanās datums : 19.06.10
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs Trešdiena Augusts 01, 2012 10:28 pm | |
| Domaju ka vareju labak nospelet,bet ar katru nakamo speli gan jau bus labak. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Rīgas Wolfs | |
| |
|
| |
| Rīgas Wolfs | |
|