| SFS Pre-Season preses konference. | |
|
+4Jurgols Tamtams geris rieksts 8 posters |
|
Drafta datums? | 27/07/12 | | 53% | [ 8 ] | 29/07/12 | | 7% | [ 1 ] | 30/07/12 | | 13% | [ 2 ] | 31/07/12 | | 27% | [ 4 ] |
| Kopā Balsis : 15 | | |
|
Autors | Ziņojums |
---|
rieksts SFS Organizators
Vecums : 28 Postu skaits : 759 Pievienošanās datums : 26.05.12
| Tēma: SFS Pre-Season preses konference. Ceturtdiena Jūlijs 26, 2012 9:08 pm | |
| SFS PIRMSSEZONAS PRESES KONFERENCE((gaidiet pilnu kaudzi fantāzijas, garu rakstu u.t.t. Man ir ļoti ĻOTI liela iztēle )) Jau no 12:00 vērojama rosība Vemblija stadiona konferenču zālē. Kā iepriekš ziņoja SFS līgas vadība, parakstīts līgums ar Anglijas Futbola Asociāciju uz šo sezonu, par Vemblija stadiona izīri SFS Kausa fināla, un Play-Off finālspēļu izspēlei. 22:30 ieslēdzas gaismas, un pirmie uz lielās platformas iznāk galvenie vīri - Ainis Broks un Reinis Lillais.
*Nodziest gaismas, SFS 1. sezonas promo tipa video*
*Kad video beidzas, Lillais nogaida līdz norims aplausi un sāk runāt*Labdien, esam sapulcējušies nozīmīgā notikumā. Visā pasaulē tik atvērta pirmā globāla tipa līga. Pateicoties mūsu sponsoriem visapkārt pasaulei ir izdevies šo projektu īstenot. Tādēļ arī lūdzam uznākt Anglijas Futbola asociācijas ģenerālsekretāru Tedu Krokeru. *Aplausi*Krokers: Labdien! Prieks ierasties šajā nozīmīgajā notikumā. Mums, kā galvenajiem sponsoriem ir ļoti liels prieks palīdzēt vēl nebijušas līgas attīstībā un pilnveidošanā. Izteikti stiprs pasaules klubu turnīrs, kā FIFA Pasaules Kauss vēl nepastāv, un ceram, ka šī līga iegūs vienlīdz augstu reputāciju ar citiem slaveniem turnīriem, kā UEFA Čempionu Līga un citi. Paldies.*Aplausi*Broks: Lieliski. Arī vēlamies paziņot, ka esam noslēguši līgumu ar TV Sporta kompāniju XFireSportsTV. Visas komandu mājas spēļu translācijas nodrošinās to attiecīgie TV sponsori, bet šī kompānija nodrošinās bezmaksas iespēju noskatīties SFS Kausa finālu un SFS Play-Off pēdējās 2 spēles tiešraidē, visā pasaulē, bez maksas. *Aplausi* Lillais: Labi, tagad pie svinīgās daļas. Lai arī citās līgās šādi pasākumi nenotiek, vēlamies dot nelielu priekštatu par labākajiem spēlētājiem, kuri tika rūpīgi atlasīti, lai piedalītos SFS līgā. Tas arī palīdzēs GM novērtēt šos spēlētājus. ((npc netiks pieminēti))Broks: Jā, sāksim arī ar pirmajiem, kā teikt līgas rekordiem. Lūdzu, aicinām, Gundi Gunāru Smiltnieku, īsāko spēlētāju SFS 1. sezonā! 1.74m garais un 67kg smagais labais pussargs, kurš vienlīdz labi spēlē kreisajā malā, noteikti iebiedēs gan aizsargus, gan vārtsargu ar savu stipro sitienu un izveicību!*Uznāk Smiltnieks, viņam pasniedz spēlētāja licenci un simbolisku baltu sporta formu ar viņa uzvārdu*Lillais: Garākais spēlētājs, 1.98m garais un 87kg smagais vārtsargs, Krists Zommers. Kaut arī nav viens no labākajiem vārtsargiem, pavisam noteikti spēs pārsteigt citus šosezon!*Uznāk Zommers, līdzīgi, kā ar Smiltnieku* Broks: Aicinam, 1.87m garo, 84kg smago, uzbrucēju Lauri Prikuli! Ar precīzu sitienu apveltītais uzbrucējs, spēj lieliski spēlēt ar abām kājām.*blah blah* Lillais: 1.85m garais, 80kg smagais, uzbrucējs Gatis Peipiņš. Kaut arī spēlētājs bieži ir ārpus labākās sportiskās formas, viņa sitiens un ātrums vienmēr ir ugunīgs.** Broks: 1.90m garais, 84kg smagais Nīderlandes uzbrucējs Klaas Loher. Apveltīts ar precīzu sitienu un lielu ātrumu.** Lillais: 1.85m garais, 73kg smagais centra aizsargs Denis Židkovs, bieži pieprot spēka spēli, un stūra sitienos uzbrucējs kuru viņš sedz, reti tiek pie izdevības uzsist. ** Broks: Sergejs Maslovskis, 1.87cm garais un 90 kg smagais vārtsargs, lieliski apveltīts fiziskajā ziņā, bieži tiek galā ar sitieniem tālajos stūros.** Lillais: Georgidis Karisteas, 1.78m garais un 80 kg smagais labais pussargs. Fantastiska izturība un spēja spēlēt aizsardzībā gan uzbrukumā.
** Broks: 190 centimetrus garais, 85kg smagais vārtsargs Jānis Sproģis, lieliski dara savu darbu vārtos, un, iespējams, izpilda labākās tālās piespēles visā līgā.** Lillais: Ivo Ernstsons, 197cm garais, 85kg smagais vārtsargs, vienmēr droši stāv vārtos un arī spēj lieliski nospēlēt izgājienos.** Broks: 1.80m garais, 70 kilogramus smagais, centra aizsargs Jurģis Lillais. Fantastiski spēlē ar galvu stūra sitienos.** Lillais: Iepriekš bijis vārtsargs, tagad centra aizsargs - 1.80m garais, 85kg smagais Intars Barsovs! Līdzīgi, kā visi citi SFS aizsargi, lieliski spēlē ar galvu.** Broks: Raimonds Nakrasevičs, 1.82cm garais, 82 kilogramus smagais centra aizsargs, izveicīgs aizsardzībā, un ar lielisko sitiena precizitāti. ** Lillais: Gustavs Āris Stikāns, 1.75m garais, 66kg smagais labais aizsargs, lieliski māk pielietot tālās piespēles. ** Lillais: Runāšu vēlreiz. Elvis Kovtuns, 175cm garais 65kg smagais centra aizsargs. Ļoti izveicīgs spēlētājs, un nekad nepadodas cīnoties par bumbu.** Broks: *gandrīz smejoties* 1.81 garais, 78kg smagais centra pussargs Reinis Lillais. Lieliska sitiena tehnika šim spēlētājam. *kaut ko klusām nomurmina, Lillais un Broks smejas, Lillais iesit Brokam vāji*** Lillais: 1.75m sī- es domāju garais, 69kg smagais uzbrucējs Ainis Broks. Laba bumbas kontrole, un precīzs sitiens. *Pēc pēdējās licences pasniegšanas abi noiet nost. *Otrs PROMO video*
*STARPBRĪDIS*
*Lillais uznāk atpakaļ*Ir paziņots arī SFS kalendārs. Pirmā spēle šosezon tiks aizvadīta Fīniksā, kur DHL Center tiksies "Phoenix PSC" un "Belaya Zvezda".
Lūdzu izmantojiet savas interaktīvās balsošanas pultis, lai izvēlētos drafta datumu. *Parādās balsošanas varianti*Komandām būs 2 pirmssezonas draudzības spēles. Tās lūgums sarunāt starp komandu vadītājiem ((izmantojiet skype/pm's)) un publicēt topikā "Pirmssezonas notikumi". Šis topiks būs atvērts pēc drafta.
Paldies, ka bijāt ar mums. Novēlu veiksmīgu sezonu!*Lillais pazūd*[Komandu vadītājiem iespēja atstāt oficiālus komentārus. Lūdzu tos kkā atzīmēt, piem ar bold.] P.S. Lūdzu komandu vadītājus arī savā oficiālajā komentārā atzīmēt kurā no 3 piedāvātajiem datumiem ir iespējams tikt. Ja iespējams atzīmēt visus 3. (21:30) KALENDĀRS
Pēdējo reizi labojis rieksts Piektdiena Jūlijs 27, 2012 4:01 pm; labots 1 reizi | |
|
| |
geris Lietotājs
Vecums : 28 Postu skaits : 45 Pievienošanās datums : 02.04.12
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Ceturtdiena Jūlijs 26, 2012 10:12 pm | |
| 27.07 ir labi prieks manis,kaut gan man vienalga es visas dienas esmu brivs | |
|
| |
Tamtams Lietotājs
Postu skaits : 26 Pievienošanās datums : 25.07.12
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Ceturtdiena Jūlijs 26, 2012 10:13 pm | |
| | |
|
| |
Jurgols Lietotājs
Postu skaits : 32 Pievienošanās datums : 23.07.12 Dzīvesvieta : Latvija
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Ceturtdiena Jūlijs 26, 2012 10:25 pm | |
| Prasījās par mani nedaudz vairāk, varēji jau pacensties. | |
|
| |
vairogs Administrators
Vecums : 39 Postu skaits : 927 Pievienošanās datums : 13.08.10 Dzīvesvieta : Virtuālā vide !
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Piektdiena Jūlijs 27, 2012 12:05 am | |
| - man it kā katrs datums labs ,vienīgi laiks 21:30 ir nedaudz par agru ,varu tikt agrākais ap 23-00 līdz 24-00 ,pa dienu vēl varētu tikt klāt netam ,bet vakarpusē līdz gandrīz pusnaktij diezgan pagrūti ,man te rinda pie datora jāizstāv - gribētāju jau daudz,katram savs laiks !! | |
|
| |
rieksts SFS Organizators
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Piektdiena Jūlijs 27, 2012 12:11 am | |
| - vairogs rakstīja:
- - man it kā katrs datums labs ,vienīgi laiks 21:30 ir nedaudz par agru ,varu tikt agrākais ap 23-00 līdz 24-00 ,pa dienu vēl varētu tikt klāt netam ,bet vakarpusē līdz gandrīz pusnaktij diezgan pagrūti ,man te rinda pie datora jāizstāv - gribētāju jau daudz,katram savs laiks !!
Kā būtu tad ar 23:30? | |
|
| |
vairogs Administrators
Vecums : 39 Postu skaits : 927 Pievienošanās datums : 13.08.10 Dzīvesvieta : Virtuālā vide !
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Piektdiena Jūlijs 27, 2012 12:56 am | |
| - rieksts rakstīja:
- vairogs rakstīja:
- - man it kā katrs datums labs ,vienīgi laiks 21:30 ir nedaudz par agru ,varu tikt agrākais ap 23-00 līdz 24-00 ,pa dienu vēl varētu tikt klāt netam ,bet vakarpusē līdz gandrīz pusnaktij diezgan pagrūti ,man te rinda pie datora jāizstāv - gribētāju jau daudz,katram savs laiks !!
Kā būtu tad ar 23:30? - ideāli ,pašā laikā !!- vēl tikai pārējo vadītāju domas jāuzklausa ... | |
|
| |
Incixs Lietotājs
Vecums : 40 Postu skaits : 329 Pievienošanās datums : 26.01.12 Dzīvesvieta : kaut kur Latgalē
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Piektdiena Jūlijs 27, 2012 8:13 am | |
| - rieksts rakstīja:
- vairogs rakstīja:
Kā būtu tad ar 23:30? jā ar mieru.... | |
|
| |
rieksts SFS Organizators
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Piektdiena Jūlijs 27, 2012 9:51 am | |
| Parunāju ar visiem vadītājiem. Drafts, šovakar, 23:30 skype sarakstē.
Varat izveidot komandu topikus. Tajā var būt pilnīgi viss ko vēlaties, varat likt visas formas un aprakstu, var arī būt vienkārši pliks topiks bez nekā. Obligāta prasība ir ielikt sastāvu, kad visi sastāvi tiks apstiprināti. | |
|
| |
Incixs Lietotājs
Vecums : 40 Postu skaits : 329 Pievienošanās datums : 26.01.12 Dzīvesvieta : kaut kur Latgalē
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Piektdiena Jūlijs 27, 2012 10:19 am | |
| - rieksts rakstīja:
- Parunāju ar visiem vadītājiem. Drafts, šovakar, 23:30 skype sarakstē.
Varat izveidot komandu topikus. Tajā var būt pilnīgi viss ko vēlaties, varat likt visas formas un aprakstu, var arī būt vienkārši pliks topiks bez nekā. Obligāta prasība ir ielikt sastāvu, kad visi sastāvi tiks apstiprināti. sodien es diezvai kad busu ,ciemina atbrauks,man tiks auto drafit ???? Edit: Kāpēc šovakar,šovakr vēl +olimpiskās spēles atklāšna,rīt drafītu nevaram uztaisīt ?? | |
|
| |
rieksts SFS Organizators
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Piektdiena Jūlijs 27, 2012 11:08 am | |
| - Incixs rakstīja:
- rieksts rakstīja:
- Parunāju ar visiem vadītājiem. Drafts, šovakar, 23:30 skype sarakstē.
Varat izveidot komandu topikus. Tajā var būt pilnīgi viss ko vēlaties, varat likt visas formas un aprakstu, var arī būt vienkārši pliks topiks bez nekā. Obligāta prasība ir ielikt sastāvu, kad visi sastāvi tiks apstiprināti. sodien es diezvai kad busu ,ciemina atbrauks,man tiks auto drafit ????
Edit: Kāpēc šovakar,šovakr vēl +olimpiskās spēles atklāšna,rīt drafītu nevaram uztaisīt ?? rīt es prom braukšu Moš vari iesūtīt kkādu sarakstu kādā secībā viņus vilkt? Man PC pie teļika tpc visu redzēšu (ja citiem tas ir ok.) | |
|
| |
vairogs Administrators
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Piektdiena Jūlijs 27, 2012 11:46 am | |
| - man tās atklāšanas ne visai interesē - tādēļ priekš manis tā nav problēma !! - vairāk koncentrējos uz pašu sportu !! ps. Futbolu jau 2 dienas skatos - ir jau secinājums - dāmu futbols pat ir skatāmāks par vīru ... - Vīriem kaut kāda Hondurasa un vēl pāris out-saideri ... - saprotu atlases principu no katra kontinenta pa kādai izlasei ,bet tas ir galīgi garām - /U23 + AMATIERI/ ... Priekšroku dotu Eiropas jauniešiem !! -Bet ko padarīsi !! kā ir tā ir !! jāskatās ko rāda !! -dāmām izskatījās vairāk emociju - lielāks cīņasspars !! protams arī pašas dāmas utt ... | |
|
| |
rieksts SFS Organizators
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Piektdiena Jūlijs 27, 2012 1:00 pm | |
| - vairogs rakstīja:
- - man tās atklāšanas ne visai interesē - tādēļ priekš manis tā nav problēma !!
- vairāk koncentrējos uz pašu sportu !!
ps. Futbolu jau 2 dienas skatos - ir jau secinājums - dāmu futbols pat ir skatāmāks par vīru ...
- Vīriem kaut kāda Hondurasa un vēl pāris out-saideri ... - saprotu atlases principu no katra kontinenta pa kādai izlasei ,bet tas ir galīgi garām - /U23 + AMATIERI/ ... Priekšroku dotu Eiropas jauniešiem !!
-Bet ko padarīsi !! kā ir tā ir !! jāskatās ko rāda !! [img]
-dāmām izskatījās vairāk emociju - lielāks cīņasspars !! protams arī pašas dāmas utt ... [img] Aha, liekas pats varētu uzspēlēt Hondurasā. Vakar skatījos to spēli Nu tad redzēsim, vai Intars piekritīs, ja piekrīt tad 23:30, šovakar. | |
|
| |
KRisTiNs Turnīru Vadītājs
Vecums : 25 Postu skaits : 466 Pievienošanās datums : 29.09.11 Dzīvesvieta : Latvija
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Piektdiena Jūlijs 27, 2012 2:47 pm | |
| Kur ir ielikts kalendārs? | |
|
| |
Incixs Lietotājs
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Piektdiena Jūlijs 27, 2012 3:25 pm | |
| Lab lai iet šovakar,ceru pa brītinam tiksu on | |
|
| |
rieksts SFS Organizators
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Piektdiena Jūlijs 27, 2012 3:43 pm | |
| | |
|
| |
Vecums : 25 Postu skaits : 466 Pievienošanās datums : 29.09.11 Dzīvesvieta : Latvija
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Piektdiena Jūlijs 27, 2012 3:47 pm | |
| Bet uzrādās ka to redz tikai ADMINI | |
|
| |
vairogs Administrators
| |
| |
rieksts SFS Organizators
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Piektdiena Jūlijs 27, 2012 4:16 pm | |
| | |
|
| |
vairogs Administrators
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Piektdiena Jūlijs 27, 2012 4:17 pm | |
| - rieksts rakstīja:
- DRAFTĒJAMO SPĒLĒTĀJU SARAKSTS.
- Neredzu sarakstā savu holandieti - Klaasu Loheru !! biju nolēmis viņu ņemt kā pirmo !! - sarakstā ir tikai 17 draftējamie - ,bet pēc "Apstiprinātie spēlētāji" informācijas - 15 Reālie + 4 draugi = jābūt tad ir 19 spēlētājiem drafta sarakstā ... bez Lohera vēl kāds trūkst !! | |
|
| |
rieksts SFS Organizators
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Piektdiena Jūlijs 27, 2012 4:29 pm | |
| - vairogs rakstīja:
- rieksts rakstīja:
- DRAFTĒJAMO SPĒLĒTĀJU SARAKSTS.
- Neredzu sarakstā savu holandieti - Klaasu Loheru !! biju nolēmis viņu ņemt kā pirmo !!
- sarakstā ir tikai 17 draftējamie - ,bet pēc "Apstiprinātie spēlētāji" informācijas - 15 Reālie + 4 draugi = jābūt tad ir 19 spēlētājiem drafta sarakstā ... bez Lohera vēl kāds trūkst !! Savi pieteiktie spēlētāji obligāti atrodas savos klubos. Pieteiktie draugi gan var šaut kur grib. (tiks papildināts reglamentā) Kovtuns+Nizami atmesti dalībai no līgas. Viņu vietā nāk divi spēlētājs S.Howkins (tigeris) un G.A.Stikāns (arissblje, piereģistrēsies vēlāk) . Tas saraksts nav ticis atjaunots, kopš pieteicās pēdējie 2 spēlētāji, grūti tagad atrast kļūdu. | |
|
| |
vairogs Administrators
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Piektdiena Jūlijs 27, 2012 4:33 pm | |
| - fūuu , nomierināji !! - es jau domāju ,ka diskvalificēts ādas krāsas dēļ !! | |
|
| |
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Piektdiena Jūlijs 27, 2012 4:40 pm | |
| Baigi gribas uzzināt kas mani ņems. | |
|
| |
vairogs Administrators
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Piektdiena Jūlijs 27, 2012 4:54 pm | |
| | |
|
| |
prikulis5 MGFL Organizators
Vecums : 25 Postu skaits : 432 Pievienošanās datums : 17.01.12
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. Piektdiena Jūlijs 27, 2012 8:18 pm | |
| Kuram būs 1 drafta izvēle? EDIT: Man ar iepriekš vairogs parakstu nerādija un citus attēlus arī nē rādija ka admini tik var redzēt domāju WTF gļuks kkāds vai tāds speciāli uzlikts | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: SFS Pre-Season preses konference. | |
| |
|
| |
| SFS Pre-Season preses konference. | |
|